Εορταστικό? Δείτε το Teaser της Νέας AMG 45 με 400hp
Εορταστικό? Δείτε το Teaser της Νέας AMG 45 με 400hp

Εορταστικό? Δείτε το Teaser της Νέας AMG 45 με 400hp

Η νέα Mercedes A-Class είναι σε φάση ολοκλήρωσης μιας και μετά το λανσάρισμα της νέας Α 35 με τους 306 ίππους και το 4Matic κιβώτιο ταχυτήτων, έρχεται στο προσκήνιο το λανσάρισμα της νέας AMG 45 4Matic. Η ομάδα σχεδίασης και εξέλιξης του κορυφαίου μοντέλου της A-Class αφήνει να γίνει γνωστό ότι ο κινητήρας των 2,000 κ.εκ. θα αποδίδει κάτι παραπάνω από 400 ίππους. Ο κινητήρας θα είναι τετρακύλινδρος και με αυτές τις επιδόσεις θα αποτελεί την πιο ισχυρή πρόταση σε ιπποδύναμη παγκοσμίως και για τους κινητήρες των ίδιων κυβικών.

Δείτε το video teaser της νέας Mercedes AMG A 45

Μέχρι να φτάσει η ώρα της επίσημης παρουσίασης και για να δώσει η Γερμανική μάρκα μια πρώτη ιδέα για το τι θα είναι και τι θα μπορεί να κάνει το πανίσχυρο μικρό της μοντέλο, δίνει στην δημοσιότητα ένα μικρής διάρκειας video που έχει ανέβει στο Youtube. Για λόγους αποφυγής βιομηχανικής κατασκοπείας, η εταιρία έχει χρησιμοποιήσει αυτοκόλλητα καμουφλάζ. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει όσους δουν το video teaser της AMG 45 να καταλάβουν την κορυφαία ισχύ και τις δυνατότητες που δίνει το μικρό αυτό υπέρ-αυτοκίνητο στα χέρια του έμπειρου οδηγού. Το AMG 45 εκτός από τετρακίνηση θα εφοδιάζεται και με drift mode system που θα κάνει ακόμη πιο συναρπαστική την οδήγηση.

 

Χωρίς αμφιβολία, το αυτοκίνητο έχει αρκετά έντονο το στοιχείο του καμουφλάζ και είναι εύλογο. Παρόλα αυτά όμως μπορεί κάποιος να δει κάποιες σχεδιαστικές πινελιές. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία  που διακρύναμε και που ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου, είναι η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης και η δυναμική μάσκα. Το σπορτίφ λουκ πλαισιώνουν οι μεγάλων διαστάσεων τροχοί, το μέγεθος της πίσω αεροτομής και το button επιλογής της sport mode οδήγησης.

 

Τέλος, το μικρό αυτό υπέρ-αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και με ρυθμιζόμενες σπορ αναρήσεις. Σαφώς και το πλαίσιο του AMG 45 θα είναι ενισχυμένο προκειμένου να απολαύσετε την οδήγηση με την κορυφαία ασφάλεια και επιδόσεις που χαρακτηρίζουν την Mercedes ως μάρκα.

 

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και νέα.

Copyright © 2022. All rights reserved.