Μετά την επιτυχία του προγράμματος η Peugeot αποφάσισε να δώσει παράταση στο Peugeot Drive Festival έως το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Το Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές, διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Έτσι και η Peugeot Besikos συμμετέχει ενεργά στην εμπορική πολιτική αυτή, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. 

Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι, από το τέλος Ιανουαρίου έως πλέον και τις 22 Φεβρουαρίου 2020, τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κορυφαία γαλλικής μάρκας, PEUGEOT 108, 208, 308, αλλά και τα SUV 2008 και 3008, διατίθενται ελαφρώς μεταχειρισμένα και κυριολεκτικά σαν καινούρια. Οι εκδόσεις και το επίπεδ εξοπλισμού ποικίλουν, έτσι ώστε να είστε σε θέση να βρείτε το αυτοκίνητο που που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είναι πρόκειται για αυτόματο ή χειροκίνητο, με κινητήρα βενζίνης ή και πετρελαίου και απολαμβάνετε τα εξής μοναδικά οφέλη:

• Εργοστασιακή εγγύηση (μέχρι 5 έτη)

• Δωρεάν 2 εργοστασιακά service

• Δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για το 2020

• Δωρεάν το κόστος μεταβίβασης του αυτοκινήτου

• Ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης

• Ειδικές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και ανταλλακτικά

• Δυνατότητα για ανταλλαγή του παλιού σας αυτοκινήτου και

• Χρήση ευνοϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης

 

NEW SUV PEUGEOT 2008_GOOGLE_1200X630

 

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ γιατί στην έκθεση της PEUGEOT BESIKOS θα διατίθενται προς πώληση πολλά, επιλεγμένα μεταχειρισμένα και άλλων μαρκών σε εξαιρετική κατάσταση, από 1 ιδιοκτήτη και με πραγματικά χιλιόμετρα.

Παρατείνεται λοιπόν το Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων μέχρι και την 22η Φεβρουαρίου 2020. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Peugeot Besikos θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να δουν και φυσικά να οδηγήσουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες!

Αν θέλετε να δείτε από κοντά την γκάμα νέων μοντέλων της Peugeot ελάτε στην Peugeot Besikos

Αν θέλετε να δείτε όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντισκωριακή προστασία και τι πρέπει να γνωρίζετε

Τι περιλαμβάνει ένας έλεγχος ΚΤΕΟ

Η μάρκα με τα ρεκόρ και στόχο την κορυφή για το 2020

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα