Η Peugeot διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές. Έτσι και η Peugeot Besikos συμμετέχει ενεργά στην εμπορική πολιτική αυτή, προσφέροντας υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. 

Πιο συγκεκριμένα, από το τέλος Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου 2020, τα κορυφαία μοντέλα της γαλλικής φίρμας, PEUGEOT 108, 208, 308, αλλά και τα SUV 2008 και 3008, προσφέρονται ελαφρώς μεταχειρισμένα σαν καινούρια. Τα επίπεδα εξοπλισμού και οι εκδόσεις διαφέρουν, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε σε αυτόματο ή και χειροκίνητο, με κινητήρα βενζίνης ή και πετρελαίου και απολαμβάνοντας τα παρακάτω μοναδικά οφέλη:

• Εργοστασιακή εγγύηση (έως 5 έτη)
• Δωρεάν 2 εργοστασιακά service
• Δωρεάν τέλη κυκλοφορίας 2020
• Δωρεάν το κόστος μεταβίβασης του αυτοκινήτου
• Ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης
• Ειδικές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και ανταλλακτικά
• Δυνατότητα ανταλλαγής και χρήσης ευνοϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης

 

NEW SUV PEUGEOT 2008_GOOGLE_1200X630

 

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ γιατί στην έκθεση της PEUGEOT BESIKOS θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, επιλεγμένα μεταχειρισμένα άλλων μαρκών με πραγματικά χιλιόμετρα και σε εξαιρετική κατάσταση.

Μέχρι λοιπόν και την 15η Φεβρουαρίου 2020 το εξειδικευμένο προσωπικό της Peugeot Besikos θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να επιλέξουν και φυσικά να οδηγήσουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο που τους ταιριάζει!

Αν θέλετε να δείτε από κοντά την γκάμα νέων μοντέλων της Peugeot ελάτε στην Peugeot Besikos

Αν θέλετε να δείτε όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντισκωριακή προστασία και τι πρέπει να γνωρίζετε

Τι περιλαμβάνει ένας έλεγχος ΚΤΕΟ

Η μάρκα με τα ρεκόρ και στόχο την κορυφή για το 2020

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα