Πόσο Άγρια Μπορεί να Γίνει η Mercedes G-Class?
Πόσο Άγρια Μπορεί να Γίνει η Mercedes G-Class?

Πόσο Άγρια Μπορεί να Γίνει η Mercedes G-Class?

Το νέο μοντέλο της Mercedes G-Class έχει σίγουρα δυναμική εμφάνιση ήδη από την βασική έκδοση της, πόσο περισσότερο όταν πρόκειται για την AMG G 63. Υπάρχει όμως κοινό που θεωρεί ότι ακόμη και αυτή η σχεδίαση δεν είναι αρκετά επιβλητική για ένα τέτοιο αυτοκίνητο και θα ήθελαν κάτι ακόμη πιο “άγριο”. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η Mercedes δημιούργησε τη Brabus 800 Widestar.

Mercedes G-Class Brabus 800 Widestar

Η Brabus 800 Widestar παρουσιάστηκε με φουσκωμένα φτερά, με αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμη πιο φαρδύ το αμάξωμα από τα 10 εκατοστά που πραγματικά είναι η αύξηση του. Η σχεδίαση στο καπώ είναι επίσης πιο επιθετική με υλικά από ανθρακονήματα και εισαγωγές αέρα. Ξεχωρίζουν οι πλευρικές εξατμίσεις, οι προβολείς στο μπροστινό μέρος της οροφής καθώς και η πίσω αεροτομή που τονίζει τον έντονο σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι ζάντες είναι κυριολεκτικά τεράστιες μιας και η διάσταση των 23 ιντσών τις κατατάσσει στις μεγαλύτερες. Αν κάποιος επιθυμεί βέβαια μπορεί να επιλέξει και μικρότερων διαστάσεων ζάντες. 

 

Το εσωτερικό είναι άκρως πολυτελές και έχει επενδυθεί με υψηλής ποιότητας δέρματα. Η απόχρωση που φαίνεται στη φωτογραφία καθώς και στο video που ακολουθεί, είναι πολύ εντυπωσιακή και κάνει μια πολύ όμορφη αντίθεση με το σκουρόχρωμο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Σίγουρα σχετικά με τις αποχρώσεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού η εταιρία θα προσφέρει προσωποποιημένες επιλογές στους πελάτες της.

 

Το θηρίο αυτό ζυγίζει 2,5 τόνους, βάρος που δεν τρομάζει καθόλου τον κινητήρα μιας και έχει δεχθεί βελτιώσεις από το τμήμα βελτιώσεων της Brabus. Ο κινητήρας είναι V8 χωρητικότητας 4,000 κ.εκ. και αγγίζει τους 800 ίππους σε ισχύ. Η ιπποδύναμη συγκριτικά με την G-Class AMG 63 είναι αυξημένη κατά περίπου 220 ίππους. Αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δίνουν επιτάχυνση από στάση στα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 240 χιλιόμετρα την ώρα και έχουν γίνει βελτιώσεις στο σύστημα πέδησης για να φρενάρει το αυτοκίνητο με την κορυφαία ασφάλεια που διακρίνει την Mercedes

 

Δείτε το σχετικό video από το Youtube

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και νέα.

Copyright © 2022. All rights reserved.