Το προσωπικό της Fiat δεν θέλει τον Ronaldo!
Το προσωπικό της Fiat δεν θέλει τον Ronaldo!

Το προσωπικό της Fiat δεν θέλει τον Ronaldo!

Το Μουντιάλ έχει τελειώσει όπως τελείωσε και η περίοδος των μεταγραφών. Η πιο γνωστή και καυτή για όλα τα μέσα μεταγραφή, ήταν αυτή του Christiano Ronaldo από την Ρεάλ Μαδρίτης για να περάσει στην γηραιά κυρία του ποδοσφαίρου από το Τορίνο. Είναι γνωστό ότι η οικογένεια Agnelli έχει στην ιδιοκτησία της την γνωστή Ιταλική ομάδα ποδοσφαίρου. Μαζί με την Γουβέντους η οικογένεια κατέχει μεγάλο ποσοστό της Fiat, Chrysler (FCA), Ferrari καθώς και άλλες Ιταλικές εταιρίες. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα με έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς για να θέσουν ακόμη πιο φιλόδοξους στόχους για την χρονιά που διανύουμε.

Μάλλον ανεπιθύμητος ο Christiano Ronaldo για το προσωπικό της Fiat

Επειδή λοιπόν υπάρχει αυτός ο σύνδεσμος της οικογένειας Agnelli με την Γιουβέντους, λέγεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα σε σχέση με την απόκτηση αλλά και προς το πρόσωπο του ίδου του επιθετικού. Η αιτία δεν είναι άλλη από το υψηλό κόστος απόκτηση του διάσημου ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή του ξεπέρασε τα 200.000.000 ευρώ. Αρκετά χρήματα που ίσως δεν φτάνουν και πολύ ευχάριστα στα αυτιά των υπαλλήλων του Ιταλικού ομίλου.

 

Ο λόγος που δεν αποτελεί ευχάριστη είδηση για το προσωπικό της Fiat είναι γιατί δεν έχουν δει αύξηση στον μισθό τους για πάνω από 10 χρόνια. Ωστόσο λόγω του πληθωρισμού της χώρας, υπολογίζεται ότι τα εισοδήματα τους έχουν χάσει την αγοραστική τους δύναμη πάνω από το 10% για την ίδια χρονική περίοδο. Για να δώσουν αυξημένη έμφαση στο υψηλό κόστος απόκτησης του Ronaldo, έχουν υπολογίσει ότι αυτο το υπέρογκο ποσό αντιστοιχεί σε 200 ευρώ αύξηση τον μήνα για τον κάθε εργαζόμενο της Ιταλικής φίρμας. Τώρα μπορεί να γίνει ξεκάθαρα αντιληπτό γιατί κάποιοι από το έμψυχο δυναμικό της Fiat μπορεί να μην καλοβλέπουν τον Πορτογάλο επιθετικό.

 

Το υψηλό μάνατζμεντ της FCA ωστόσο δεν έχει την ίδια άποψη για αυτήν την μεταγραφή. Πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Ronaldo για την κατάκτηση τίτλων τόσο στην χώρα τους, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτές οι κατακτήσεις για τους διοικούντες, θα αποφέρουν κέρδη στην ομάδα αλλά και παράπλευρο όφελος για τις εταιρίες του αυτοκινήτου που έχουν στην κατοχή τους. Βλέπουν τον Christiano ως πρεσβευτή της μάρκας και είναι μέρος της εμπορικής στρατηγικής για ανάκαμψη της μάρκας παγκοσμίως. Ο Ιταλικός όμιλος έχει στον προϋπολογισμό του αρκετά μεγάλα ποσά για χορηγίες ετησίως. Από αυτές τις χορηγίες υπολογίζεται ότι πάνω από 25,000,000 ξοδεύονται για την Γιουβέντους.

 

Κάποιοι αντέδρασαν ακόμη πιο έντονα στο άκουσμα της ενοικίασης από τον Πορτογάλο, βίλας 1,000 τετραγωνικών μέτρων για την διαμονή του στο Τορίνο. Εάν τώρα οι κατακτήσεις και οι στόχοι της ομάδας επιτευχθούν, τότε σίγουρα κάποιοι από το προσωπικό θα δουν με άλλο μάτι τον Πορτογάλο super star.

 

Πηγή: CNN Greece

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και νέα.

Copyright © 2022. All rights reserved.