
Υπάρχει μια εταιρία στο Λας Βάγκας στην Αμερική που έχει αγοράσει μια καταπληκτική Bugatti Veyron. Το μοντέλο αυτό έχει και κάποια στοιχεία επιπρόσθετου εξοπλισμού σε σχέση με την έκδοση και ανεβαίνει και άλλο η τιμή αγοράς του.
Η Αμερικάνικη εταιρεία που έχει στην κατοχή της αυτό το μοναδικό μοντέλο, το αγόρασε με σκοπό να το ενοικιάζει σε ενδιαφερόμενους που διαθέτουν το ποσό ενοικίασης. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο το ποσό της εγγύησης για να νοικιάσει κανείς το μοντέλο αυτό κυμαίνεται μεταξύ των 150,000 – 250,000 δολάρια, τότε μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι η εταιρία δεν απευθύνεται στον μέσο άνθρωπο.
Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αποδείξει και την ανάλογη οικονομική κατάσταση στην εταιρία προκειμένου να του δοθεί το δικαίωμα ενοικίασης. Ο λόγος είναι απλός, σε περίπτωση ζημιάς, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος, να έχει την δυνατότητα αποπληρωμής του κόστους της επισκευής.
Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι το υπέρ-αυτοκίνητο αυτό έχει 1,200 ίππους. Οπότε, ένα αυτοκίνητο τρομακτικών επιδόσεων, απαιτεί επιδέξιους και σωστούς χειρισμούς στην οδήγηση του.
Από το σημείο που ο δυνητικός πελάτης ξεπεράσει το στάδιο καταβολής της εγγύησης θα πρέπει να αποφασίσει το χρονικό διάστημα που επιθυμεί να έχει στην κατοχή του το υπέρ-όπλο αυτό! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι πρώτες 4 ώρες ενοικίασης κοστίζουν 15,000$, οι 8 ώρες τα 20,000%%EDITORCONTENT%%nbsp; και αν κάποιος ενδιαφέρεται για 24 ώρες ενοικίασης, τότε θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 30,000$.
Σαφώς και για εκείνον που διαθέτει αυτά τα ποσά για να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο, η ενοικίαση για μια ολόκληρη μέρα αποτελεί value for money λύση!
Ακούγεται εξωφρενικό το ποσό στους περισσότερους από εμάς, ωστόσο το αυτοκίνητο αυτό αγγίζει σε τιμή αγοράς το ποσό των 2 εκατομμυρίων. Ένα επιπλέον στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι κάθε μίλι που γράφεται στο κοντέρ του αυτοκινήτου αυτού, ρίχνει την αξία του κατά 1,500 δολλάρια! Η εταιρία με έδρα το Λας Βέγκας στοχεύει σε κάτι πάνω από 65 ενοικιάσεις ετησίως προκειμένου να κάνει απόσβεση και να αρχίσει να γράφει κάποιο κέρδος.
Επίσης αν αναλογιστεί κανείς την υπέρογκα ακριβή συντήρηση του αυτοκινήτου αυτού, τότε θα καταλάβει γιατί η τιμή ενοικιάσης είναι τόσο υψηλή. Μια αλλαγή λιπαντικών στην Bugatti Veyron, κοστίζει περίπου τα 20,000$
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι μέχρι τώρα ενδιαφερόμενοι ήταν κάποιες εταιρίες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και κάποιοι ιδιώτες που ήθελαν να κάνουν κάποιες μοναδικές εμφανίσεις ή να παρεβρεθούν σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.
Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και νέα.