Τι Αυτοκίνητο Πήρε ο Τσιτσιπάς?
Τι Αυτοκίνητο Πήρε ο Τσιτσιπάς?

Τι Αυτοκίνητο Πήρε ο Τσιτσιπάς?

Ο Έλληνας τενίστας έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα, λόγω των εμφανίσεων και των διακρίσεων του στο τένις. Παρόλη την επιτυχία, θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ο Στέφανος είναι ένα παιδί 20 ετών και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για τα αυτά που μπορεί και αγοράζει, όπως το νέο του αυτοκίνητο.

Τι αυτοκίνητο επέλεξε ο Τσιτσιπάς?

Όπως ο ίδιος αναφέρει, περίμενε 4 μήνες προκειμένου να του το παραδώσουν και δεν το πίστευε! Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η έκδηλη χαρά του από τη θέση του συνοδηγού, φανταστείτε να κάτσει πίσω από το τιμόνι πως θα κάνει! Το αυτοκίνητο που παρέλαβε είναι ένα Tesla Model 3 και όπως λέει είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Model 3 είναι το entry μοντέλο της Tesla και ο λόγος που το επέλεξε είναι γιατί τον κέντρισε ο τρόπος που προσεγγίζει η Αμερικανική εταιρία του Elon Musk, το μέλλον και το αυτοκίνητο. Αυτό που εντυπωσίασε στη πρώτη επαφή με το Tesla, είναι οι απίστευτοι χώροι του, τόσο στο πίσω χώρο αποσκευών όσο και στο εμπρός μέρος, κάτω από το καπώ του αυτοκινήτου. Του άρεσε πολύ η κάρτα που έχει (αντί για το παραδοσιακό κλειδί) και η ποιότητα κύλησης και η ησυχία που επικρατεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. 

 

Η πρώτη αίσθηση έρχεται από τη θέση του συνοδηγού για το νεαρό τενίστα όπου μένει έκπληκτος από την επιτάχυνση του Tesla του. Θεωρούμε ότι προτίμησε την πιο πλούσια έκδοση του Model 3 οπότε λογικά θα εξοπλίζεται με 2 ηλεκτροκινητήρες που δίνουν κίνηση και στους 4 τροχούς και αποδίδουν 480 ίππους. Αυτή η έκδοση έχει στις επιδόσεις της, την επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ / ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, οπότε καταλαβαίνουμε γιατί τον εντυπωσίασε η επιτάχυνση. Η τελική ταχύτητα του συγκεκριμένου μοντέλου μπορεί να ξεπεράσει τα 260 χιλιόμετρα.

 

Στο video που ακολουθεί θα δείτε πλάνα από το Μονακό, όπου είναι μόνιμος κάτοικος ο Στέφανος και το αυτοκίνητο αυτό έχει κάτι λιγότερο από € 60,000 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δείτε την ημέρα που το πήρε στα χέρια του στο video που ακολουθεί:

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και νέα.

Copyright © 2022. All rights reserved.