Υπάρχει αυτοκίνητο που προστατεύει από τον κορωνοϊό?
Υπάρχει αυτοκίνητο που προστατεύει από τον κορωνοϊό?

Υπάρχει αυτοκίνητο που προστατεύει από τον κορωνοϊό?

Το αυτοκίνητο της Geely είναι ένα μικρών διαστάσεων SUV που λανσαρίστηκε στην Κίνα μέσα στο Φεβρουάριο. Υπάρχουν κάποιες τεχνολογίες που θεωρούνται επαναστατικές, ποιες είναι όμως αυτές;

Το νέο μοντέλο της Geely δείχνει σημάδια υψηλής δημοφιλίας και ζήτησης.

Έχει συγκεντρώσει αρκετές χιλιάδες παραγγελίες και πρόκειται για ένα σημαντικό μοντέλο της βιομηχανίας του αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει υψηλές φιλοδοξίες, γεγονός που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τη σχεδίαση του έχουν υλοποιήσει πέντε σχεδιαστικά κέντρα. Την εξωτερική σχεδίαση υπογράφει η Geely της Καλιφόρνια στην Αμερική. Το εσωτερικό στην Ισπανία και το τελικό αποτέλεσμα φέρει την υπογραφή της Geely στη Σαγκάη.

Αυτό το μινιμαλιστικό αποτέλεσμα ακούει στο όνομα Icon και το πιο σημαντικό στοιχείο εξοπλισμού αυτή τη στιγμή για την Κινέζικη αγορά, είναι το (IAPS) σύστημα έξυπνης εκκαθάρισης του αέρα. Η τεχνολογία αυτή έρχεται ίσως στην πιο κατάλληλη στιγμή για την πολύπαθη αγορά της Κίνας.

Το σύστμα αυτό συνεργάζεται με το σύστημα κλιματισμού και το εξειδικευμένο φίλτρο IAPS θα εξοντώσει επιβλαβή στοιχεία του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Στα επιβλαβή στοιχεία συμπεριλαμβάνονται ιοί και βακτήρια.

Εκτός όμως της αντιμετώπισης των ιών, το αυτοκίνητο έχει υιοθετήσει και άλλα προηγμένα στοιχεία ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Στα συστήματα υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνοται, έξυπνο σύστημα ελέγχου πορείας, συγκράτηση στη λωρίδα, αυτόματη πέδηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον το αυτοκίνητο διαθέτει αναγνώριση πεζών, αυτόματο παρκάρισμα με μπουτόν και άλλα πολλά.

Το Icon από την Geely διαθέτει επίσης συστήματα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας με κάμερες και ενδείξεις LED. Δεν θα κάνουμε λόγο για κινητήρες κιβώτια κλπ τεχνικά χαρακτηριστικά μιας και το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό για εμάς ήταν αυτό της πρόληψης ενάντια σε ιούς και βακτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντισκωριακή προστασία και τι πρέπει να γνωρίζετε
Τι περιλαμβάνει ένας έλεγχος ΚΤΕΟ
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
Πηγή: Newsauto

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και νέα.

Copyright © 2022. All rights reserved.