Η μάρκα με τα ρεκόρ και στόχο την κορυφή για το 2020!
Η μάρκα με τα ρεκόρ και στόχο την κορυφή για το 2020!

Η μάρκα με τα ρεκόρ και στόχο την κορυφή για το 2020!

Η μάρκα που είναι ασταμάτητα ανοδική στην αυτοκινητοβιομηχανία στη χώρα μας είναι η Peugeot. Τα ανανεωμένα μοντέλα της γαλλικής φίρμας, κερδίζουν συνεχώς περισσότερους οδηγούς. Οι λόγοι είναι ο εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής, η απαράμιλλη σχεδίαση που αντανακλά θετικά στον συναισθηματικό κόσμο, αλλά και για λόγους οικονομίας στην κίνηση και κορυφαίας ασφάλειας.

Την προηγούμενη χρονιά η Peugeot έσπασε το ρεκόρ 10ετίας μιας και ταξινόμησε λίγο παραπάνω από 9.8 χιλιάδες αυτοκίνητα στην ελληνική αγορά. Αυτό το ρεκόρ ταξινομήσεων σημαίνει αύξηση 17,4% σε σχέση με το 2018. Αυτά τα στοιχεία προέρχονται από τις επίσημες καταστάσεις του συνδέσμου εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

Νέα λανσαρίσματα

Με αφορμή τα νέα λανσαρίσματα, αυτό του νέου Peugeot 208 αλλά και το πιο πρόσφατο του Peugeot SUV 2008, οι άνθρωποι της Peugeot βλέπουν με καλό μάτι ακόμη και την πρωτιά για τη χρονιά που διανύουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτές οι δυο κατηγορίες είναι οι πιο δημοφιλείς στην χώρα μας και τα μοντέλα αυτά είναι ίσως οι καλύτερες προτάσεις αυτή την περίοδο.

 

Να σημειωθεί ότι η αύξηση των πωλήσεων της Peugeot συγκριτικά με την τάση της συνολικής αγοράς, είναι άκρως εντυπωσιακή. Η αγορά αυξήθηκε κατά περίπου 10%. Αυτό δεν δείχνει κάτι άλλο παρά την αυξημένη αποδοχή του κοινού στα άλματα που έχει κάνει η Peugeot με τα νέα μοντέλα της.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ PEUGEOT

Ποιο είναι όμως το μυστικό της μάρκας; Τα συστατικά της επιτυχίας είναι απλά όπως στις περισσότερες των περιπτώσεων. Η συνέπεια του εργοστασίου στην εξέλιξη νέων τεχνολογιών αλλά και στην αναβάθμιση της σχεδίασης. Η διάθεση για επένδυση ακόμη και σε ένα οικονομικό περιβάλλον που είχε αντιξοότητες και ανασφάλεια. Το ανανεωμένο δίκτυο που προσφέρει ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον για τους δυνητικούς πελάτες. Η κορυφαία εξυπηρέτηση και συνέπεια ακόμη και μετά την πώληση.

 

Με την δυναμική αυτή, τα νέα μοντέλα, αλλά και την διάθεση εξηλεκτρισμού της γκάμας, αναμένεται και το 2020 να είναι μια από τις καλύτερες χρονιές για την γαλλική φίρμα. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι έχουν δημιουργηθεί όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για να αγγίξει η Peugeot την κορυφή για το 2020.

Αν θέλετε να δείτε από κοντά την γκάμα μοντέλων της Peugeot ελάτε στην Peugeot Besikos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντισκωριακή προστασία και τι πρέπει να γνωρίζετε
Τι περιλαμβάνει ένας έλεγχος ΚΤΕΟ
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και νέα.

Copyright © 2022. All rights reserved.