Η Εταιρεία

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ AUTOBESIKOS

Η άμεση εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία των στελεχών της, η εμπιστοσύνη, η εξειδίκευση στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, συνθέτουν την χάραξη μια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο του αυτοκινήτου.

 

Επίσης προς διευκόλυνση των πελατών, προσφέρει ευέλικτα τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα, σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες τράπεζες της Ελληνικής αγοράς – Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς & FCA Bank.

 

Παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής του οχήματος των πελατών με ένα καινούριο ή ένα άριστο μεταχειρισμένο. Στο πλαίσιο της κάθετης και ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, η Autobesikos προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη και σε συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρείες: Εθνική Ασφαλιστική, Allianz, AXA, Interamerican, Interasco, Ergo, Generali, Groupama/Eurolife & Ευρωπαϊκή Πίστη.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδας μας και θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας δούμε και να σας εξυπηρετήσουμε σε ένα από τα καταστήματα μας.

 

 — ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΣΙΚΟΣ, Πρόεδρος της Autobesikos Α.Ε.

Η εταιρεία Autobesikos αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη ως ένα ξεχωριστό και μοναδικό συνεργάτη και ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες του.

peugeot besikos exterior

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΟΡΑΜΑ

peugeot besikos interior

Η εταιρείας μας ιδρύθηκε το 1975 και έχει μακρά ιστορία στην εμπορία αυτοκινήτων & στην παροχή ανώτερης ποιότητας υπηρεσειών. Η δραστηριότητα ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και σήμερα η νομική μορφή της Autobesikos είναι Ανώνυμη Εταιρεία. Η συνεχής διάθεση για ανάπτυξη και εξέλιξη μας οδήγησε στο να ανοίξουμε περισσότερα σημεία πώλησης, να οργανώσουμε άρτια το τμήμα επισκευών αυτοκινήτων και να ενταχθούμε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot Hellas.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

 • Επίσημος έμπορος & επισκευαστής Peugeot στην Λ. Κηφισίας 323, Κηφισιά.
 • Εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
 • Υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων (Leasing).
 • Χρηματοδότηση μέσω των πιο αξιόπιστων ελληνικών τραπεζών.
 • Ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων.
 • Οδική βοήθεια οχημάτων.
 • Υπηρεσίες after sales επιβατικών αυτοκινήτων.
peugeot besikos interior 1
Ακολουθήστε μας!
0

Χρόνια στο χώρο

του αυτοκινήτου

0
Άνθρωποι εργάζονται για εσάς
0
Σημεία εξυπηρέτησης

Οι Άνθρωποι Μας

Οι άνθρωποι μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και διαθέτουν ποιοτικά χαρακτηριστικά που κάνουν την εξυπηρέτηση μοναδική εμπειρία.

 • Εξειδίκευση
 • Αμεσότητα
 • Γνώση & Διάθεση
 • Υπευθυνότητα

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα τα αυτοκίνητα μας περνούν αυστηρούς τεχνικούς ελέγχους και παραδίδονται σε άριστη κατάσταση. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και άρτια οργανωμένο τμήμα after sales για την εξυπηρέτηση σας. 

Γνωρίζουμε καλά για την μάστιγα των “πειραγμένων” χιλιομέτρων και διασταυρώνουμε για όλα τα αυτοκίνητα μας την ορθότητα των αναγραφομένων χιλιομέτρων. Οπότε ΝΑΙ τα χιλιόμετρα που αναγράφουμε στα αυτοκίνητα που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας, είναι πραγματικά και σας δίνουμε γραπτή εγγύηση χιλιομέτρων!

Δεχόμαστα ανταλλαγές αφού αξιολογήσουμε το αυτοκίνητο σας. Αν θέλετε μπορείτε να μας καλέσετε για να κλείσουμε ένα ραντεβού να δούμε το αυτοκίνητο σας. 

Η εταιρεία μας διαθέτει συνεργείο που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις μάρκες. Απλά κλείστε ένα ραντεβού στο 210 800 1111 για να κάνουμε έναν τεχνικό έλεγχο ή να ενημερωθείτε για όλες τις τεχνικές μας υπηρεσίες. 

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες ελληνικές τράπεζες και προσφέρουμε χρηματοδότηση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Η Autobesikos ειδικεύεται στο εμπόριο αυτοκινήτων και την χρηματοδότηση την αφήνει στους ειδικούς που δεν είναι άλλοι από τις πιο αξιόπιστες τράπεζες της ελληνικής αγοράς. 

Η εταιρεία μας προσφέρει άριστα μεταχειρισμένα από 1ο χέρι και ελεγμένα. Εκτός όμως από τα μεταχειρισμένα, είμαστε εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής της Peugeot Hellas. Η έκθεση και το συνεργείο Peugeot βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 323 στην Κηφισιά. 

Εϊμαστε στην αγορά του αυτοκινήτου από το 1975 με συνεχή ανάπτυξη. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η αξιοπιστία στη συναλλαγή, ταχύτητα στις διαδικασίες μεταβίβασης, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και έμπειρη και ενημερωμένη ομάδα συνεργατών. 

Copyright © 2022. All rights reserved.