Η ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρεία AUTOBESIKOS ιδρύθηκε το 1975 ως ατομική επιχείρηση και συνεχίζει έως σήμερα ως Ανώνυμη Εταιρεία με τον τίτλο AUTO ΜΠΕΣΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. Επί 42 χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται στις αγορές και πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, στο πλαίσιο της επεκτατικής της πολιτικής ανέπτυξε τη λειτουργία ενός πρότυπου και μοναδικού συνεργείου επισκευής αυτοκινήτων BOSCH.

Οι Εγκαταστάσεις της εταιρείας:
Α) Έδρα: Αχαρνών 458 Αθήνα,
Β) Service: Λ.Κηφισίας 323 Κηφισιά
Γ) Έκθεση 1: Λ.Κηφισίας 323 Κηφισιά
Δ) Έκθεση 2: Λ. Μαραθώνος 169 Γέρακας

H εταιρεία AUTOBESIKOS αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη της ως ένα ξεχωριστό και μοναδικό συνεργάτη και ανταποκρίνεται άριστα στις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες του. Η άμεση εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία των στελεχών της, η εμπιστοσύνη, η εξειδίκευση στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες της συνθέτουν την χάραξη μιας επιτυχημένης πορείας στον τομέα της.
Επίσης, προς διευκόλυνση των πελατών της διαθέτει τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα. Ακόμα, παρέχει τη δυνατότητα της αγοράς δικού σας ατρακάριστου αυτοκίνητου ή την ανταλλαγή του με ένα της αρεσκείας σας.
Τέλος ως συνεργάτης της Εθνικής Ασφαλιστικής και άλλων εταιριών προσφέρει τα πλέον συμφέροντα ασφαλιστικά προγράμματα για το αυτοκίνητο σας.
Σας ευχαριστούμε φιλικά εκ των προτέρων για την επιλογή των καταστημάτων μας, ως προς τις αγορές σας.
Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της εταιρείας
Νικόλαος Μπέσικος