Γιατί να αγοράσετε αυτοκίνητο από την Autobesikos
Γιατί να αγοράσετε αυτοκίνητο από την Autobesikos

Γιατί να αγοράσετε αυτοκίνητο από την Autobesikos

Όλοι ξέρουμε ότι να διαλέξεις ένα αυτοκίνητο δεν είναι και το ευκολότερο ζήτημα στον κόσμο. Ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο που θα είναι και το αποκλειστικό μέσο για τις μετακινήσεις σου.

 

Ερωτήματα όπως πόσο αξιόπιστη θα είναι η συναλλαγή, σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται το αυτοκίνητο και θα έχω εξυπηρέτηση μετά από την πώληση? Αυτοί οι προβληματισμοί είναι εύλογοι και ουσιαστικοί. Απόλυτα λογικό λοιπόν να διατηρείς τις όποιες επιφυλάξεις σου πριν από την επιλογή ενός καλού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου της αρεσκείας σου.

Αυτοκίνητο και γραφειοκρατικές διαδικασίες στην αγορά

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγε κάποιος ότι υπάρχουν προτάσεις που ενδέχεται να μην χρειαστείς ούτε 10 λεπτά από τον χρόνο σου για να πάρεις την απόφαση σου. Το σημαντικότερο από όλα είναι η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη που θα δείξεις.

 

Είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσεις ένα εξαιρετικής κατάστασης αυτοκίνητο που δεν θα σου ζητήσει κανείς να μετακινηθείς σε δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία κλπ. Ή δεν απαιτείται να ξοδέψεις πόρους σε κάποιο συνεργείο για τεχνικούς ελέγχους ή όποια άλλη από τις διαδικασίες γραφεικρατικού χαρακτήρα για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου αυτοκίνητο.

 

Στην Autobesikos το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει και το πιθανότερο θα το οδηγείς σε κάποιες ώρες μετά από την αγορά. Στόχος μας είναι να το πάρεις το συντομότερο δυνατό στα χέρια σου! Ναι γίνεται, δεν είναι όνειρο ούτε υπόσχεση, σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει παράδοση του αυτοκινήτου την ίδια ή και την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ο στόχος μας είναι να απολαύσεις την εμπειρία οδήγησης στο μέγιστο δίχως να σε απασχολούν τα διαδικαστικά ζητήματα.

Άριστης κατάστασης αυτοκίνητο και στην καλύτερη τιμή

Όλες οι προτάσεις σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που θα δεις στα σημεία πώλησης της Autobesikos είναι στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όταν αναφέρουμε καλύτερη τιμή, εννοούμε πάντα καλύτερη λαμβάνοντας υπόψη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Την αίσθηση της εξυπηρέτησης της αξιοπιστίας και της ασφάλειας που θα νιώσει ο πελάτης από την όποια επικοινωνία και συναλλαγή με την εταιρία μας.

 

Πριν από τον πελάτη εμείς η Autobesikos αξιολογούμε την τιμή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πριν το προσφέρουμε προς πώληση. Δηλαδή αν δεν είναι καλή η τιμή για την εταιρία μας, τότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν είναι ανταγωνιστική τιμή ούτε και για τον υποψήφιο αγοραστή.

 

Αξίζει να τονίσουμε ότι η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πάνω από 43 χρόνια. Συνεπώς γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από τον καθένα, ποια είναι η σωστή τιμή για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Εξαιρετικές προτάσεις σε ατρακάριστα αυτοκίνητο και από 1ο χέρι

Όλα τα αυτοκίνητα που έχουμε διαθέσιμα στα σημεία πώλησης της Autobesikos είναι άριστα και αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις αγοράς. Προέρχονται από έναν μόνο κάτοχο και έχουν περάσει αυστηρούς ελέγχους για ενδεχόμενη εμπλοκή σε τρακάρισμα.

 

Πιστεύουμε ότι όταν ένα όχημα είναι ατρακάριστο, τότε προσφέρει συγκριτικά πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στον οδηγό και την οικογένεια του σε αντίθεση με ένα όχημα που έχει εμπλακεί σε κάποιο σοβαρό τροχαίο. Ένα τρακάρισμα, ακόμη και μετά από την καλύτερη επισκευή, μπορεί να επηρεάσει την στιβαρότητα και την ευστάθεια του αυτοκινήτου στον δρόμο.

 

Το σασί μπορεί να παρουσιάζει περιορισμένη ανοχή σε επόμενη σύγκρουση και έτσι η παθητική ασφάλεια του οχήματος περιορίζεται σημαντικά. Αυτά είναι οχήματα που δεν επιλέγουμε σε καμία περίπτωση στην Autobesikos.  Επιθυμούμε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για την ασφάλεια την δική σας και της οικογένειας σας.

 

Για αυτόν τον λόγο στην Autobesikos δεν πρέπει να σας απασχολεί αυτό το ζήτημα καθόλου. Όλα μας τα διαθέσιμα αυτοκίνητα έχουν περάσει αυστηρούς ελέγχους πριν από εσάς.

Σιγουριά και αξιοπιστία σε κάθε συναλλαγή

Η Autobesikos έχει δραστηριότητα στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων περισσότερα από 43 χρόνια. Και δεν βάζει σε ρίσκο την αξιοπιστία στην επικοινωνία με τον πελάτη και στην πώληση.

 

Είμαστε μια εταιρία που διαρκώς αναπτύσσεται, βελτιώνεται και εξελίσσεται ακόμη και μέσα σε καιρούς οικονομικής ύφεσης. Έχουμε όραμα, συνέπεια και συνέχεια στον κλάδο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

 

Το όραμα μας στηρίζεται στην μεγιστοποίηση της ικανοποίησης και της εμπιστοσύνης του πελάτη. Για τους παραπάνω λόγους η εταιρία μας δεν θέτει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της και τα χρήματα των πελατών σε καμία από τις περιπτώσεις.

Τα κοντέρ μας λένε… αλήθεια!

Ας μην ξεχνάμε την μάστιγα των καιρών στην πώληση ενός μεταχειρισμένου. Αποκτάς ένα όχημα με 10,000χλμ και πας στο service για έναν έλεγχο ή την προγραμματισμένη συντήρηση και προκύπτει από το ιστορικό του αυτοκινήτου ότι έχει διανύσει 210,000.

 

Στην Autobesikos δεν θα σας συμβεί αυτό διότι το ελέγχουμε πριν από εσάς γιατί δεν θέτουμε σε κίνδυνο την αξιοπιστία μας. Μάλιστα, σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα μας έχουν το ιστορικό συντήρησης αλλά και επισκευών. Συνεπώς δεν έχεις καν να σκεφτείς το ενδεχόμενο, ότι το αγαπημένο σου αυτοκίνητο που αγόρασες από εμάς, δεν έχει τα πραγματικά χιλιόμετρα στο κοντέρ του.

Το σημαντικότερο, το πάθος και το μεράκι που τρέφουμε για το αυτοκίνητο

Η Autobesikos εκτός του ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα την αγορά και το αυτοκίνητο, το πιο σημαντικό είναι ότι λατρεύει το αυτοκίνητο όπως πιθανά κι εσύ. Αν δεν τρέφει αγάπη κάποιος για τη δουλειά του και αυτό που κάνει, δεν το κάνει με όρεξη και πάθος. Η εταιρία μας αγαπάει το αυτοκίνητο, κάνει τις επιλογές της και παίρνει αποφάσεις με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει. Αυτό φαίνεται σε κάθε επικοινωνία και εμπειρία με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας.

 

Κάποιος θα το νιώσει από την πρώτη του τηλεφωνική επικοινωνία με την Autobesikos, καλέστε μας στο 210 800 11 11 και θα το διαπιστώσετε!. Βρισκόμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε εξατομικευμένα και με την δέουσα προσοχή το κάθε αίτημα.

Αγαπάμε το περιβάλλον

Πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούμε στο συνεργείο μας είναι ανακυκλώσιμα και σε τακτά χρονικά διαστήματα ανακυκλώνουμε όποια υλικά προβλέπεται. Τηρούμε όλες τις νομοθεσίες περί προστασίας περιβάλλοντος και επικίνδυνων υλικών και δεν θέτουμε σε καμία περίπτωση σε κίνδυνο το περιβάλλον μας.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και νέα.

Copyright © 2022. All rights reserved.